Відкрити меню

Тушкована печінка з перцем, помідорами та цибулею

Простий рецепт смачної страви з тушкованої яловичої печінки, солодкого перцю, помідорів, часнику і цибулі.

Порції: 4

Час приготування: 60 хвилин

Інгредієнти

Для основної страви:

  • 500 гр. печінка (яловича)
  • 1 шт. перець (солодкий)
  • 2 шт. помідори (середні)
  • 1 шт. ріпчаста цибуля
  • 4 зубчики часника
  • за смаком перець (мелений)
  • за смаком сіль

Для гарніру:

  • 1,5 кг. картоплі
  • 4 ст. л. рослинної олії
  • 3 стебла зеленої цибулі
  • 2 гілочки кріпу

Приготування:

Очищену картоплю невеликого розміру відварюємо в солоній воді і зливаємо.

Підготовлену картоплю викладаємо в гаряче масло.

Додаємо нарізану зелень і обсмажуємо ароматну картоплю 10 хвилин.

Викладаємо в миску.

Очищений перець нарізаємо соломкою, помідори — скибочками, ріпчасту цибулю — крупно, промиту яловичу печінку — на середні шматочки. В масло після картоплі викладаємо всі підготовлені овочі.

Рекомендуємо:  [:ru]Венские отбивные в панировке[:ua]Віденські відбивні в паніровці[:]

Смажимо овочі 5-6 хвилин.

Додаємо очищені зубчики часнику. Смажимо ароматні овочі, поки рідина не випарується.

Викладаємо в овочі підготовлені шматочки печінки.

Перемішуємо.

Вливаємо 200 мл води, додаємо сіль, мелений перець і накриваємо.

Тушкуємо ароматну печінку з овочами 25-35 хвилин на слабкому, поки шматочки печінки не стануть м’якими. Яловичу печінку можна замінити на свинячу або курячу. Тільки курячу печінку тушкуємо 15-20 хвилин.

Ароматну картоплю викладаємо на тарілки, додаємо готову печінку з овочами, посипаємо зеленню і подаємо. Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

© 2019 Жіночий журнал · Копіювання матеріалів сайту без дозволу заборонено
Карта HTML | Карта XML | Контакти
Яндекс.Метрика